Кирил Петков направи любопитен коментар за евентуалните имена в  проектокабинета Денков.Независимо какъв

...
Кирил Петков направи любопитен коментар за евентуалните имена в  проектокабинета Денков.Независимо какъв
Коментари Харесай

Кирил Петков коментира състава на проектокабинета Денков

Кирил Петков направи любопитен коментар за евентуалните имена в  проектокабинета " Денков ".

Независимо какъв е шансът ние сме длъжни да покажем че ще създадем това което зависи от нас. Това, което видях, че акад. Денков съумя да събере всички на масата – беше тип победа за всички в този парламент. Това зави съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

Човек не знае какво може да се случи. Много рискова обстановка е да си в държавно управление на малцинството. Ние имаме опит от предишния кабинет. Много е неприятно, само че отново успяваш да направиш някои неща, от които можеш да си горделив, сподели още той. 

Петков прикани народните представители към дейности и приемане на значими за страната закони. 

Той разяснява и имената в проектокабинета „ Денков “.

В този миг единственото име, което е безусловно ясно е акад. Денков. Трябва да намерим специалистите в области, само че те да са политически лица. Божидар Божанов е съвършен. Аз не познавам по-добър финансист, който имат опит е ръководството от Асен Василев. Атрактивно е да се приказва за имена, само че доста по-важно за нас е корупционното законодателство, обществените помощи, добави съпредседателят на „ Продължаваме промяната “

Драгомир Заков е страховит специалист. Той беше с най-хубавите си планове да помогне в политиките, които вършим. Ако Денков пристигна и каже дали бихме приели Заков като политическа мощ, която поддържа този кабинет, аз бих споделил „ да “. Когато ние даваме доверието си на акад. Денков той би трябвало да подбере своя тим, уточни Петков. 

По думите му сега сме в обстановка, в която сме приели най-лошите промени в Изборния кодекс. 

Относно връзките на „ Продължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев показаха политическия си план " Продължаваме промяната "  с президента Радев, Петков разяснява: Не сме най-хубавите политици, тъй като споделяме това, което виждаме. Не вършим стратегически ходове, а  си споделяме нещата. Според мен това беше прочувствена реакция от страна на президента, написа novini.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР